Produk

View as  
 
  • Pusat Kemasan Akhir materi iki angel nanging retak gampang sajrone diproses. Alat pangolahan iki cukup asring digunakake, lan presisi ora gampang dikendhaleni nalika nggunakake materi iki. Ing ngisor iki ana hubungane karo Pusat Pembungkusan Akhir, aku pengin mbantu luwih ngerti Pusat Pembungkusan Akhir.

  • Bagian Profesional POM, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, akurasi presisi, panggilingan, grinding (panggangan internal lan eksternal), pemotong kawat, pangembangan kawat alon. sampeyan luwih ngerti POM Part.

  • PartI Profesional PEI, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, presisi ngowahi, panggilingan, panggangan (internal lan eksternal bunder), nglereni kawat, proses kabel alon. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti PEI Part.

  • Bagéan stainless steel tliti tliti kanthi tliti miturut gambar, kemasan lan panjaluk kualitas kanggo pelanggan. Ing ngisor iki ana hubungane karo Stainless Steel Part, aku pengin mbantu luwih ngerti Stainless Steel Part.

  • Ing ngisor iki babagan Partai Kuningan sing gegandhengan, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti Parte Kuningan.

  • Bagean Tembaga Profesional, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, akurasi presisi, panggilingan, panggilingan (internal lan eksternal bunder), nglereni kawat, pangembangan kabel alon. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Copper Part.