Papan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC
  • Air ProPapan Tangan Precision CNC

Papan Tangan Precision CNC

Ing ngisor iki yaiku babagan Precision Hand Board CNC Machining sing ana hubungane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan Precision Hand Board CNC Machining

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Ing ngisor iki yaiku babagan Precision Hand Board CNC Machining sing ana hubungane, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerti babagan Precision Hand Board CNC Machining


Materi: 6061-T6

Perawatan lumahing: anodis sing cetha
Cathetan mesin:

1.Precision: 0,01mm



Panas Tags: Papan Mesin Precision CNC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik , nalika dodolan, CE, mode, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang dipengini, desain paling anyar, garansi taun 2019, gaya, mewah, apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.