Warta Industri

Apa mupangat kanggo ngolah tliti tliti CNC?

2019-12-27
1. Kontrol multi sumbu lan multi-sumbu link: Pusat machining sing umume digunakake yaiku sesambungan telung sumbu. Kanthi nambah pojokan ayunan lan nambah koordinasi rotasi, sesambungan sumbu papat, sesambungan lima sumbu, sesambungan pitu-sumbu, lan pangolahan sesambungan sumbu luwih bisa dibentuk. tengah.
2. Alat mesin paralel: Fungsi pusat mesin sing umum digunakake kanthi tetep. Pusat machining vertikal, pusat mesin horisontal, utawa pusat mesin, pusat ganti, lan liya-liyane digabungake kanggo mbentuk sistem mesin, sing nambah macem-macem mesin lan kapasitas mesin mesin.
3. Alat alarm breakage: nggunakake inframerah, polusi akustik, laser lan deteksi cara liya kanggo ndeteksi alat kasebut. Yen alat ditemokake wis rusak utawa rusak, weker ditanggepi kanthi wekdal, ganti rugi otomatis utawa gantian alat ganti kanggo mesthekake kualitas produk.
4. Manajemen urip alat: manajemen gabungan macem-macem bilah, utawa sawetara alat sing digunakake bebarengan, kanggo nambah efisiensi pangolahan.
5. Perlindhungan otomatis alat mesin kanthi otomatis: Alat mesin kanthi otomatis bisa nglindhungi alat mesin miturut beban sajrone ngolah. Yen beban ngluwihi beban maksimal sing disetel dening alat mesin, alat mesin kasebut kanthi otomatis ditutup. Ukuran beban bisa disetel lan diowahi kanthi dhewe.
6. simulasi fisik dinamik: Sajrone proses mesin, status machining sawetara bagean ing alat mesin ora gampang diamati. Contone, yen fungsi simulasi fisik dinamis ditambah, status mesin kerja bahan bisa diamati kapan wae. Iki bisa nyegah kedadeyan sing ora dikarepake ing mesin, kayata Knife, potong, ora mung, langkah sing ora dingerteni, dll.
7. Pemriksaan onpiji kerja: Uga diarani inspeksi nyata-wektu, yaiku deteksi karya-karya nyata nalika diproses, lan deteksi tepat lan mbenerake kesalahan. Fungsi iki kanthi efektif bisa ngindhari masalah clamping lan posisi sing disebabake dening pemeriksaan sing ora ditrima sawise proses konvensional, nyepetake wektu produksi lan ningkatake efisiensi produksi.
8. Kontrol adaptasi: Piranti mesin kanthi fungsi iki bisa ngganti kahanan nglereni (kayata gaya nglereni, suhu, lan sapiturute) sing dirasakake sajrone proses pangolahan, lan ngontrol alat mesin kanggo ngonsumsi konsumsi ing wektu liwat kontrol adaptif sistem, supaya alat mesin lan alat kasebut, Terus njaga kahanan sing paling apik, saengga diwenehi efisiensi pemotong lan mutu mesin sing luwih dhuwur, lan ndawakake umur layanan alat kasebut.