Warta Industri

Apa sing migunani kanggo CNC Machining?

2019-12-27
CNC Machining nuduhake mesin kanthi alat pemesinan CNC. Alat mesin kontrol indeks CNC Machine diprogram lan dikontrol nganggo basa machining CNC, biasane kode G. Basa kode machining NC ngandhani alat mesin NC sing digunakake koordinat posisi Cartesian, lan ngontrol kecepatan feed alat lan kecepatan spindle, uga fungsi kayata konversi alat lan coolant.

Data CNC Machining duwe kaluwihan gedhe kanggo mesin manual. Contone, bagean sing diprodhuksi dening mesin CNC akurat lan bisa diulang maneh; Cahaya CNC bisa ngasilake bagian kanthi bentuk kompleks sing ora bisa dirampungake kanthi nggawe mesin manual. Teknologi machining NC saiki wis akeh dipromosekake. Umume pelatihan mesin machining duwe kemampuan mesin mach. Cara mesin mesin NC sing paling umum ing bengkel mesin khas yaiku panggilingan CNC, CNC ngowahi lan pemotong kabel CNC EDM.