Warta Industri

CNC Machining duwe kaluwihan ing ngisor iki

2019-12-27
'' Ngurangi jumlah alat kanthi nemen. Bagéan komplek Machining CNC ora mbutuhake alat rumit. Yen sampeyan pengin ngganti wujud lan ukuran bagean kasebut, sampeyan mung kudu ngowahi program pangolahan bagean, sing cocog kanggo pangembangan lan modifikasi produk anyar.
âCaC Machining nduweni kualitas, akurasi tinggi kanthi akurasi, lan akurasi ulang kanthi dhuwur, sing bisa memenuhi syarat pangolahan pesawat.
â ¢ efisiensi produksi luwih dhuwur amarga produksi macem-macem lan kumpulan cilik, sing bisa nyuda wektu kanggo persiapan produksi, penyesuaian alat mesin lan pemeriksaan proses, lan nyuda wektu pemotongan amarga nggunakake jumlah pemotongan sing optimal. .
'' £ bisa ngolah profil kompleks sing angel diproses kanthi cara konvensional, malah bagian sing ora bisa dideleng.