Warta Industri

Pambuka CNC Machining

2019-12-27
Umumé, CNC Machining nuduhake mesin mesin tliti sing dikontrol karo komputer, lathes machining CNC, mesin panggilingan mesin CNC, mesin machining CNI mboseni lan pabrik, dll.

CNC Machining, uga dikenal minangka alat komputer gong, CNCCH, utawa alat mesin CNC, sejatine minangka istilah ing Hong Kong. Mengko banjur dikenalake menyang Delta Kali Mutiara ing daratan China. Iku sejatine dadi mesin penggilingan CNC. Salah sijine yaiku jinis teknologi pangolahan anyar. Tugas utama yaiku nglumpukake program pangolahan, yaiku kanggo nindakake karya manual asli dadi program komputer. Mesthi wae, sampeyan kudu duwe pengalaman ing proses manual.