Warta Industri

Apa sing kalebu CNC Lathe-mill Cut Center?

2019-12-20
Pusat Motong CNC Lathe-mill nggunakake program digital kanggo drive gerakan alat mesin. Nalika alat mesin kasebut obah, alat nglereni sing diwenehake karo mesin digunakake kanggo ngethok obyek kasebut. Integrasi peralatan elektromekanisik iki digunakake peralatan nglereni CNC.

Varietas utama Pusat Pemotongan CNC Lathe-mill kalebu: Mesin pemotong api CNC · Mesin pemotong plasma CNC · Mesin pemotong laser CNC · Mesin pemotong jet air tekanan tinggi CNC

CNC Lathe-mill Cutting Center Kanggo peralatan kasebut, ing premis nyukupi syarat proses pemotongan, sistem kudu fokus:
1. Lingkungan CNC duwe lingkungan kerja sing kurang, bledug gedhe, owah-owahan suhu gedhe, lan geter sajrone operasi peralatan. Keandalan sistem penting banget.
2. Kinerja piranti lunak lan piranti lunak bisa nyukupi macem-macem syarat teknologi kanggo nglereni.
3. Input grafis gampang, lan kinerja operasi lapangan apik, sing selaras karo kahanan nasional China, nggawe operator lapangan gampang bisa digunakake lan njaga.
4. Nduwe kemudahan operasi sing luwih apik, kayata ing ndhuwur obor nglereni, ana macem-macem registrasi gerakan sing perlu lan ngontrol operasi utama.