Warta Industri

Fitur lan panggunaan pusat maching horisontal CNC

2019-12-20
Pusat maching CNC horisontal dikembangake saka mesin panggilingan CNC. Bentenane paling gedhe saka mesin panggilingan CNC yaiku pusat mesin kanthi kapabilitas ngganti alat mesin kanthi otomatis. Kanthi nginstall alat kanggo macem-macem tujuan ing majalah alat, alat mesin ing spindle bisa diowahi dening pangisi alat otomatis kanthi clamping supaya bisa entuk macem-macem Fitur mesin.

Pusat maching CNC horisontal minangka alat mesin otomatis efisien dhuwur sing dumadi saka peralatan mekanik lan sistem kontrol angka, cocog kanggo ngolah bagian kompleks. Pusat mesin CNC minangka salah sawijining output paling dhuwur ing donya lan alat mesin CNC sing paling akeh digunakake. Kemampuan pangolahan lengkap, karya bisa ngrampungake konten pangolahan sing luwih lengkap sawise siji clamping, akurasi mesin dhuwur, kerjane batch kanthi kesulitan proses medium, efisiensi 5-10 kaping piranti biasa, utamane bisa ngrampungake Akeh peralatan biasa ora bisa ngrampungake pangolahan, sing luwih cocog kanggo ngolah potongan siji kanthi bentuk kompleks lan syarat tliti sing dhuwur utawa produksi macem-macem kelompok cilik lan medium. Pamrentahan fungsi panggilingan, mboseni, ngebur, nutul lan nglereni benang ing piranti siji, menehi macem-macem cara teknologi. Pusat machining diklasifikasikake miturut posisi spasial ing mesin mesin spinde: pusat mesin horisontal lan vertikal. Klasifikasi miturut panggunaan proses: pusat mesin mesin sing boring lan panggilingan, pusat mesin komposit. Ana klasifikasi khusus miturut fungsi: pusat meja, tabel kaping pindho lan pusat mesin multi-meja. Sumbu tunggal, sumbu dual, pusat sumbu telu lan pusat kanthi headstock sing bisa ditukar.