Warta Industri

Pambuka Mesin Pengenal

2019-12-20
Mesin Penggilingan minangka alat mesin sing nggunakake alat penggiling kanggo nggiling permukaan bahan kerja. Umume mesin penggilingan nggunakake roda penggilingan puteran kanthi laju kanggo nggiling, lan sawetara sing nggunakake batu lenga, sabuk abrasive lan alat abrasive liyane lan abrasives gratis, kayata mesin honing, mesin sing ngrampungake, mesin pengikat sabuk abrasive, penggiling, lan polish . Mesin lan sapanunggalane.


Bisa ngolah bahan kanthi kekerasan sing luwih dhuwur, kayata baja sing atos, karbida semen, lsp .; uga bisa ngolah bahan sing rapuh, kayata kaca, granit. Mesin penggiling bisa nindakake gilingan tlutuhan dhuwur lan permukaan cilik, uga mecah efisiensi, kayata mecah.