Warta Industri

Apa proses pemesinan CNC?

2019-12-19
Machining CNC duwe kaluwihan ing ngisor iki:

1. Machining CNC banget nyuda jumlah alat, lan bagian kompleks ora dibutuhake kanggo ngolah wangun kompleks. Yen sampeyan pengin ngganti wujud lan ukuran bagean kasebut, sampeyan mung kudu ngowahi program pangolahan bagean, sing cocog kanggo pangembangan lan modifikasi produk anyar.

2. Machining CNC duwe kualitas mesin sing stabil, akurasi mesin sing dhuwur lan akurasi ulang kanthi dhuwur, sing cocog kanggo syarat pangolahan pesawat.

3. Pemesinan CNC nduweni efisiensi produksi sing dhuwur kanggo macem-macem macem-macem jinis lan produksi batch cilik, sing bisa nyuda wektu kanggo persiapan produksi, penyesuaian alat mesin lan pemeriksaan proses, lan nyuda wektu pemotongan amarga nggunakake jumlah pemotongan sing optimal.
4. Pemesinan CNC bisa ngolah profil kompleks sing angel diolah kanthi cara konvensional, lan uga bagian-bagian mesin sing ora bisa dideleng.