Warta Industri

Fitur Layanan Part CNC Machining

2019-12-19
Fitur Layanan Part CNC Machining:
1.CNC Machining Part Services nambah cacahe perkakas, bagean sing gampang ora kudu diproses;
2. Layanan Part CNC Machining nduwe kualitas pangolahan kanthi stabil, akurasi pangolahan sing dhuwur, akurasi ulangan sing dhuwur, lan adaptasi karo proses pangolahan pesawat udara;
3. efisiensi produksi Layanan CNC Machining Part kurang produksi batch cilik;
4. Sampeyan bisa ngolah profil kompleks sing angel diproses kanthi cara konvensional, lan uga bagian-bagian mesin sing ora bisa dideleng. Ringkesan, minangka jinis sing luwih kompleks karo struktur, lan produk kasebut sithik. Buntut Serat, pin, lsp.