Warta Industri

Pambuka Part Stainless Steel CNC

2019-12-19
CNC Stainless Steel Part nduweni ciri tahan panas, tahan suhu dhuwur, resistensi suhu rendah, resistensi nyandhang, resistensi kimia lan resistensi kakisan elektrokimia, lan ora gampang karat. Mula, bagean baja tahan karat tambah akeh digunakake ing macem-macem industri.

KGL Mesin & Elektronik Co, Ltd (KGL) duwe pengalaman akeh ing bidang CNC Stainless Steel Part, lan wis nyedhiyakake akeh pelanggan layanan pangolahan CNC Stainless Steel Part sing bermutu.