Warta Industri

Pambuka Bagéan ing Mesin

2019-12-19
Mesin Part, uga dikenal minangka bagean mesin, minangka unsur dhasar sing dadi mesin.
Mesin Part ora mung disiplin sing nyinaoni lan ngrancang bagean dhasar mekanik ing macem-macem peralatan, nanging uga istilah umum kanggo bagean lan komponen.