Warta Industri

Kinerja Kuningan Part utama

2019-12-19
Bagéan Kuningan
Tembaga biasa minangka wesi binar tembaga, lan konten seng beda-beda kanthi beda, saengga struktur suhu ruangane beda banget. Miturut diagram negara binar Cu-Zn (Gambar 6), ana telung jinis tembaga ing suhu ruangan: tembaga kanthi konting seng ing ngisor 35%, lan mikrostruktur ing suhu ruangan kasusun saka larutan fase tunggal, sing diarani called ± Tembaga kuning; tembaga kanthi konting seng ing kisaran 36% nganti 46%. Mikrostruktur ing suhu ruangan kasusun saka rong fase (Î ± + β), diarani (Î ± + β) kuningan (tembaga rong tahap); Kanggo tembaga kanthi konting seng luwih saka 46% nganti 50%, mikrostruktur ing suhu ruangan mung ana phase β, sing diarani tembaga β.

Bagéan Kuningan pressure processing performance
Tembaga fase tunggal alfa (saka H96 nganti H65) nduweni katrampilan apik lan bisa tahan pangolahan panas lan adhem, nanging tembaga fase tunggal alpha cenderung brittleness suhu medium sajrone pangolahan panas kayata lali. Jangkoan suhu tartamtu beda karo konten Zn. Owah-owahan umume ing antarane 200 nganti 700 ° C. Mula, suhu sajrone kerja panas kudu luwih dhuwur tinimbang 700 ° C. Sebab utama zona brittleness suhu medium-phase Î ± zona yaiku ana rong senyawa Cu3Zn lan Cu9Zn ing wilayah Î ± -fase sistem aloi Cu-Zn Transformasi kanthi teratur dumadi sajrone pemanasan ing suhu sing sithik lan sedheng, sing ndadekake campuran wesi; Ana jejak reged sing mbebayani kayata timbal lan bismuth ing aloi, sing nggawe film eutectic lebur lemah kanthi tembaga lan disebar ing wates gandum. Tumpukan intercrystalline sajrone proses panas.