Warta Industri

Pambuka Part Kuningan

2019-12-19
Bagéan Kuningan minangka wesi dumadi saka tembaga lan seng. Kuningan dumadi saka tembaga lan seng diarani tembaga biasa. Yen campuran wujude dumadi saka rong utawa luwih unsur, diarani tembaga khusus. Kuningan duwe resistensi abrasion sing kuwat. Kuningan asring digunakake ing pabrik katup, pipa banyu, nyambungake pipo kanggo kondhisi hawa lan radiator, lan radiator.