News Company

Ban Cina dadi luwih cepet kanggo ngrebut tingkat canggih ing jagad iki

2019-09-20
Ban radial minangka arah pangembangan penting kanggo industri ban. Tingkat meridian lan kemajuan teknologi ban kasebut nuduhake tingkat produksi ban ing sawijining negara. Ana telung sumber teknologi utama sing digunakake ing produksi ban radial China: siji diwenehake dening perusahaan berbasis teknologi domestik, liyane yaiku perusahaan sing mbiayai domestik sing nyerep lan nyerep adhedhasar teknologi impor, lan nomer telu yaiku teknologi produksi sing digawa dening perusahaan sing dibiayai dening manca.
Sawise pirang-pirang taun pembangunan, industri ban China wis nggawe puluhan pusat teknologi tingkat nasional. Desain produk wis ana, lan téori desain struktur ban sing dikembangaké, digabungake karo metode analisis unsur terbatas, umume ing tingkat canggih internasional. Desain swara sing kurang, aplikasi kanggo bahan-bahan nano-bahan anyar, bahan kerangka, desain generasi panas sing murah, rumus resistansi gulung rendah lan transformasi proses campuran karet wis entuk asil sing luar biasa.
Ing taun 2007, teknologi produksi ban radial raksasa lan proyek pangembangan peralatan sing diisi sacara bebarengan dening perusahaan ban lan perusahaan peralatan mesin karet menang minangka hadiah utama ing Program Pambudidaya Ilmu Nasional lan Teknologi, lan minangka penghargaan paling dhuwur ing lapangan manufaktur ban taun.
Saiki, perusahaan ban utama ing dunya ngembangake produk anyar sing luwih dhuwur, kualitas ban lan level desain wis cepet menyang tingkatan anyar, teknologi produksi ban ngadhepi penemuan revolusi. Industri ban domestik kudu ngetrapake teknologi maju ing donya, yen daya saing pasar bakal dadi lemah. Perusahaan Tirus kudu dilengkapi kemampuan riset ilmiah sing kuwat, kemampuan pangembangan independen, lan nyingkirake kahanan pasif ngiringan wong liya. Ing wektu sing padha, nggunakake sumber daya ilmiah lan teknologi eksternal, nindakake integrasi lan inovasi, nambahake ijol-ijolan lan kerjasama internasional, lan nguwasani tren informasi pasar lan teknologi paling anyar. Liwat introduksi bakat global lan promosi inovasi bebas lokal, produk ban cocog kanggo permintaan pasar domestik lan internasional.
Produksi ban cerdas wis dadi fokus ing pembangunan industri ing taun-taun kepungkur. Ing landhesan pabrik digital, perusahaan ban nggunakake teknologi Internet lan teknologi pemantauan peralatan, bebarengan karo sistem cerdas, kanggo mbangun tanduran kimia manungsa kanthi efisien, tenaga energi lan perlindungan lingkungan. Proses produksi nggunakake peralatan otomatisasi lan mboko sithik robot nggunakake industri kanggo nyadari ban. Produksi cerdas.
Data produksi nuduhake manawa pabrik produksi cerdas lan ban otomatis bisa nyuda biaya investasi, nyuda personel, nyuda intensitas tenaga kerja, lan nambah keseragaman kualitas produk, saéngga ningkatake efisiensi produksi lan efisiensi ekonomi.
 
Gambar kasebut nuduhake karyawan ing bengkel cetakan Qingdao Senqilin Tire Co, Ltd, perusahaan ban pertama ing China kanggo nyadari produksi cerdas. Para karyawan kerja keras ing produksi produksi cerdas.