News Company

Perusahaan produksi bagean bakal entuk manfaat

2019-09-20
Miturut Economic Observer Online, draf akhir "Pandhuan kanggo Pangopènan Automobil" wis sukses, lan prosedur macem-macem departemen dijupuk. Mesthine dibebasake ing pertengahan September.
Ing tanggal 26, ing konferensi peluncuran Surup Suku Kepuasan Layanan Otomatis Otomatis China 2015 sing ditindakake dening Asosiasi Pangropéa Automobil China, Meng Qiu, Direktur Divisi Manajemen Kendaraan saka Dinas Komunikasi Angkasa, Kementerian Komunikasi, sing diungkapake ing wawancara manawa Kementerian Komunikasi, Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi lan 10 mentri liyane draf draf "Pandhuan Panuntun Ngembangake Transformasi lan Nganyarke Industri Pangopènan Automobil lan Kualitas Layanan Ngapikake" wis sukses. Prosedur saka macem-macem departemen wis dijupuk lan samesthine bakal dibebasake ing pertengahan September. Wiwit tanggal 1 Januari taun ngarep, "Pendapat" resmi wiwit ditindakake. "Mratelakake" bakal mboko sithik lan mboko sithik menyang perusahaan pabrik lan perusahaan bagean kanggo macem-macem kahanan.
Pelaksanaan "Pendapat" bakal tegese ing tingkat norma institusi, kahanan sing teknologi pangopènan industri pembaruan otomatis China dimonopoli dening mobil otomotif 4S lan monopoli toko 4S lan biaya layanan perawatan tetep dhuwur, jebol. Wiwit April taun kepungkur, status abnormitas sing ora normal ing bagean mobil mobil kanthi kacepetan sing dhuwur banget wis narik kawigatosan. Sabanjure, penyelidikan anti-monopoli marang industri mobil sing diwiwiti dening Komisi Pembangunan lan Reformasi Nasional nyatakake manawa perusahaan kendharaan lan toko 4S ana ing mobil kasebut. Monopoli pirang-pirang taun ing lapangan sawise dodolan.
Kanthi monopoli teknologi pangopènan lan alat ganti, panyebaran bagean pabrik mesin utama lan bisnis pangopènan toko 4S bakal kena pengaruh. Sekuritas Pedagang China percaya manawa perusahaan pangopènan mandiri lan perusahaan produksi produksi lan distribusi temenan bakal entuk bathi, lan perusahaan ahli waris sing gegandhengan nduwe siji auto Wei, Delian Group, Fuyao Glass, Xingyu, Jingu, Longji Machinery, Molding Technology, Camel, Windsurfing, Huayu Automobile .