News Company

Kepiye perusahaan komponen dadi "net"

2019-09-20
Ana wong sing ujar: "Angin wis tekan, babi bisa mabur menyang langit." "Internet" gustine iki.
Wiwit Premier Li Keqiang ngusulake rencana aksi âDhuwur ing laporan pakaryan pamaréntahan, gustine dadi saya tambah populer. Kabeh jinis urip pengin dadi "babi", lan perusahaan bagean otomatis sing lagi ana ing proses transformasi lan nganyarke kanthi alami ora bisa ngidini kesempatan sing apik iki.
Ing tanggal 7 Agustus, Kementerian Teknologi lan Teknologi Informasi ngenalake 100 perusahaan minangka â2015 Internet lan Industrial Convergence Innovation Pilot Enterpriseâ, ing antarané ana 7 perusahaan bagéan otomatis, yaiku Anhui Zhongding Sealing Parts Co, Ltd lan Beijing Futian Cummins Engine Co, Ltd Chongqing Weichai Engine Co, Ltd, Tianjin Otomotif Mold Co, Ltd, CITIC Daika Co, Ltd, Weichai Power Co, Ltd lan Giant Wheel Co, Ltd
Perusahaan bagean otomatis iki bakal njelajah babagan nggunakake model pangembangan Internet kanggo entuk proyek kayata produksi cerdas lan manajemen cerdas. Topik-topik kasebut uga minangka arah sing digunakake ing industri bagean otomatis lan sregep. Banjur, ngadeg ing cusp "Internet", kepiye perusahaan bagean otomatis entuk kesempatan lan njupuk kesempatan?
â € œInternetâ € iku ekspor perusahaan komponen
Ngerti, sampeyan kudu ngerti sebabe.
Kanggo nggunakake "Internet", perusahaan bagean otomatis kudu ngerti "Internet". Umumé, â € œInternetâ € ™ industri tradisional Internet. Nggunakake teknologi informasi lan platform Internet kanggo nggabungake Internet karo industri tradisional kanggo nggawe kesempatan pangembangan anyar. Ing "Pandhuan Panuntun ing Aksi Ningkatake" Internet "Tindakan" sing ditanggepi Dewan Negara ing 6 Juli, "Internet" Pabrik kolaborasi, "Internet", lan transportasi sing gampang "Internet" didaftar minangka rencana aksi utama, kabeh sing selaras karo perangan Auto sing ana gandhengane.
Industri mobil lan otomatis minangka conto penting saka kekuatan komprehensif industri manufaktur. Duwe ciri khas rantai industri, jangkoan sudhut, syarat-syarat sing dhuwur kanggo efek sinergis lan kuat. Ing saiki, konsep kendharaan internet populer, lan perusahaan mobil wis ngetrapake pemikiran Internet kanggo mbangun mobil. Mesthi iki mbutuhake perusahaan partai otomatis kanggo ngasilake kayata peralatan automation, pabrik cerdas lan manajemen, sirkulasi, kayata transportasi bagean, dodolan lan layanan sawise-sales. Kanthi aktif nggabungake Internet. "Internet" minangka industri gedhe sing bisa "ndharat" kanggo perusahaan bagean otomatis. Iki ora mung chain industri, nanging uga jaringan industri. Nilai nyata Internet digabung karo industri fisik lan ngasilake bangunan kompetitif industri fisik. Mulane, "Internet" minangka ekspor lan transformasi perusahaan bagean otomatis. Apa minangka ekspansi e-commerce, tata letak jaringan mobil lan data gedhe, utawa manufaktur cerdas lan manajemen cerdas, awak utama yaiku perusahaan bagean otomatis, ngrangkul Internet. Tujuan utama yaiku nggunakake pamikiran modern, cara inovatif lan model sing inovatif kanggo ndhukung saben liyane lan nyepetake kerjasama kanggo nggayuh transformasi lan pangembangan industri bagian otomatis.