News Company

"Internet +" ngiyatake kekuwatan perusahaan bagean

2019-09-20

Jaman integrasi informasi tinggi lan industrialisasi wis cepet, lan akeh perusahaan manufaktur bagean tradisional rumangsa ora dijaga. Kepiye bakal ketemu tekane jaman "Internet"? Ngenani topik iki, wartawan kita ngajak telung ahli lan sarjana kanggo nerangake babagan impak â € œInternetâ babagan pabrik tradisional, kepiye nemoni tantangan ing jaman informasi, lan bisa nggayuh kesempatan.


Para ahli umume percaya manawa jaman internet seluler bakal nggawa revolusi teknologi sing ngganggu menyang industri otomotif, lan bakal ngrampungake ekologi industri otomotif, nanging ora bakal nyopot utawa ngganti perusahaan lan komponen tradisional, nanging bakal ngiyatake bagean lan komponen tradisional. perusahaan ing akeh level. Kekuwatan, perusahaan komponen kudu ngrampungake pangowahan sing ana ing jaman sing sambung kanthi pikiran sing positif lan terbuka.

Topik 1: Apa kesempatan lan tantangan sing bakal digayuh karo industri bagean tradisional ing jaman Internet?

Fu Yuwu: Saka sudut pandang pembangunan teknologi mbesuk, ora ana gunane manawa drive listrik, intelijen lan sesambungan bakal dadi tren pangembangan teknologi industri otomotif. Bebarengan karo pangembangan revolusi teknologi anyar, kesempatan kanggo kelahiran sawetara bagean lan perusahaan anyar bakal saya tambah, rantai industri mobil bakal dipanjangake, rantai inovasi bakal terus dikembangake, lan permintaan supaya integrasi industri bakal luwih kuwat tinimbang sadurunge.

Pangembangan lintas lintas bakal dadi fitur penting pangembangan industri otomotif ing tahap iki. Rintangan lan wates ing antarane industri bakal saya suwe saya surem. Teknologi manufaktur, aplikasi material, lan metode produksi kabeh bakal ngalami pangowahan gedhe.

Owah-owahan sing digawa dening internet mobile bakal dibayangke ing kabeh aspek saka chain industri. Contone, kanthi aplikasi manajemen intelijen ing operasi pengadaan lan produksi, panggunaan pangguna pangguna luwih gampang puas. Mesthi wae, iki uga nantang perusahaan bagean kanggo ngrampungake kabutuhan pembangunan kendharaan kanthi luwih cepet lan luwih apik.

Mobile Internet uga menehi kamungkinan kanggo akeh perusahaan kanggo entuk kabisat ing lapangan segmen. Tren pembangunan modular otomotif saiki mbutuhake sumber daya sing luwih dhuwur, kemampuan integrasi teknologi lan responsif kanggo perusahaan bagean otomatis. Yen sampeyan bisa nggunakake data Internet seluler kanggo ngumpulake lan nggabungake macem-macem data, perusahaan komponen domestik luwih cenderung entuk kabisat.

He Zhaodan: Pangaribawa jaman Internet seluler ora mung dibayangke karo keragaman lan cepet babagan nggawe informasi, penyimpanan lan penyebaran informasi, nanging sing luwih penting, iki langsung utawa ora langsung mengaruhi ide lan pamikiran lan tingkah laku wong. Kanggo perusahaan, jaman Internet seluler bakal langsung mangaruhi strategi lan operasi lan budaya perusahaan. Utamane kanggo perusahaan bagean otomatis tradisional, pengaruh kasebut luwih lengkap lan jero, lan ana akeh kaluwihan lan tantangan.

Contone, kita kabeh ngerti manawa perusahaan kudu njaga daya saing inti ing persaingan, nanging kasunyatane yaiku sajrone revolusi teknologi pangembangan industri, daya saing inti saka perusahaan umume bisa dadi resistensi babagan transformasi industri, utawa owah-owahan teknologi. Objek penyisih ing. Perusahaan ngarep-arep duwe dhasar jangka panjang, nanging saiki akeh perusahaan struktur tradisional industri bisa ngadhepi tantangan. Pesaing anyar ora nawarake produk utawa pengganti sing padha, nanging industri silang kanthi sumber sing padha (kayata sumber daya manungsa). (Dheweke mung kudu entuk sumber daya sampeyan tinimbang pasar kasebut). Sepisan, nalika jaman Internet seluler, perusahaan bagean lan komponen tradisional kudu nyetel pangembangan anyar saka posisi strategis, pilihan strategi, lan macem-macem sub-strategi lan operasi sing ndhukung strategi sakabèhé.