News Company

Pelepasan bagean ganti yaiku anti-monopoli sing luwih jero

2019-09-20
Bubar, ing konferensi pers saka Survey Kepuasan Layanan Otomotif China taun 2015 sing dianakake dening Asosiasi Pangopènan Industri Automobil China, wong sing relevan sing dadi tanggung jawab ing Kementerian transportasi ngandhani manawa Kementerian Komunikasi, Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi lan 10 pelayanan lan komisi liyane njupuk pimpinan kanggo promosi transformasi lan upgrade industri pangopènan mobil. Pendapat Panuntun babagan Ngapikake Kualitas Layanan (saiki diarani "âpinangan") bakal diluncurake ing pertengahan September lan bakal diluncurake kanthi resmi wiwit tanggal 1 Januari taun ngarep.
Wiwit April taun kepungkur, status quo saka industri ndandani ing bagean mobil mobil mewah sing dhuwur banget nyebabake prihatin. NDRC banjur ngluncurake penyelidikan anti-monopoli kanggo industri otomatis, nuding dodol otomatis lan toko 4S sawise dodol otomatis. Monopoli multi-taun ing lapangan. Banjur, wiwit tanggal 1 Oktober taun kepungkur, implementasi rekaman para penjual umum lan wakil sah saka merek mobil wis mandheg.
Bisa diarani manawa sawetara prilaku sing nduweni peran tartamtu kanggo mbenerake tingkah laku monopolistik saka industri mobil, nanging efek kasebut diwatesi. Sawise "Mratelakake panemume" dileksanakake, saluran distribusi bagean ndandani otomatis mbukak, lan produsen bagean asli diwanti-wanti nyedhiyakake bagean-bagean asli lan bagean dodolan independen kanthi merek independen menyang pasar sawise jual, ngidini perusahaan distribusi bagean sah. perusahaan pangopènan sah kanggo perusahaan pangopènan sing sah. Utawa pangguna pungkasan adol bagean asli. Kahanan monopoli ing teknologi perawatan industri pembaikan otomatis China sing diwenehake dening produsen kanggo monopoli toko 4S lan biaya layanan pangopènan sing dhuwur dikira bisa rusak.
Dibandhingake karo kabijakan sadurunge, sungu anti-monopoli industri otomatis pungkasanipun diunekake.
Ora angel mbayangake manawa "Pendapat" kudu diiringi swara sing ndhukung lan swara lawan. Kanggo konsumen, masalah saluran pembarasan otomatis bakal rusak, kabeh produsen bagean lan panuku bagean bakal duwe model bisnis luwih akeh, lingkungan persaingan adil ing pasar otomotif bisa ditingkatake, rega pangopènan lan ndandani kudu luwih Transparan lan wajar. Bantahan produsen otomatis lan toko 4S uga ora bisa dibayangake. Sawise kabeh, informasi teknis babagan ndandani otomatis lan informasi nyata bagean otomatis nutupi akeh hak properti intelektual lan rahasia perdagangan. Sawise diungkapake, bakal ngrusak nilai komersial perusahaan otomatis.
Saka sudut pandang internasional, negara-negara Eropa lan Amerika wis penting banget babagan masalah persaingan adil ing pasar pangopènan mobil, lan milih undang-undang sing relevan kanggo mbatesi perusahaan produksi mobil saka monopoli bagéan pangopènan lan teknologi pangopènan. Saiki, toko auto 4S China saiki wis monopoli saluran resmi sawise dodolan kanthi monopoli aksesoris pabrik asli lan sumber daya sing diwenehake dening pabrik asli. Perusahaan pangopènan toko non-4S ora bisa entuk bagean biasa amarga ora entuk wewenang OEM. Sejatine ing baris nomer loro lan nomer telu lan serep, sampeyan mung bisa ngenteni kendhange bisa urip sadurunge sampeyan duwe kasempatan kanggo nuduhake sepotong kasebut. Kajaba iku, bagean sing diproduksi perusahaan perusahaan saiki saiki ora bisa mlebu saluran resmi. Sanajan bagean sing diasilake padha persis karo bagean-bagean sing asli sing adol ing toko 4S, lan bisa didol luwih murah tinimbang produsen asli, toko 4S ora bakal asale saka asline. Akses menyang pabrik.
Sawise "Mratelakake panemume" ditindakake, ing babagan saluran pangopènan, produsen wajib negara ngumumake informasi pangopènan kendharaan, lan toko perbaikan sosial uga bisa entuk teknologi pangopènan lan kemampuan sing padha kaya ing toko 4S, nyedhiyakake layanan layanan sing padha. Ing wektu sing padha, bagean lan komponen sing diwenehake menyang tanduran pangopènan sosial bakal nampa perawatan sing padha karo bagéan asli. Iki bakal nyuda monopoli toko 4S ing syarat-syarat perawatan kendaraan. Konsumen bakal duwe pilihan luwih aktif ing perawatan kendaraan lan biaya pangopènan bakal suda.
Sanajan kanggo konsumen, introduksi "Mratelakake", mesthine warta apik banget, nanging penulis percaya yen implementasine konten spesifik "Pendapat" kudu isih duwe sistem pengaturan sing kuat, saliyane China uga kudu sinau saka model industri pangopènan mobil internasional kanggo nyadari ranté industri pangopènan mobil. Saliyane "Pendapat" dhewe, panulis uga ngarep-arep manawa departemen sing relevan bisa ngenalake peraturan sing relevan selaras karo "Pendapat", supaya bisa ningkatake pembangunan anti-monopoli sing lancar ing industri otomotif.