News Company

Bagéan Enterprise: Pahlawan sing ora katon ing Parade

2019-09-20
Ing papan parade, jangkah kuat pasukan lan slogan sing rapi lan rapi isih ngagem. Ing wektu sing padha, petugas rekayasa lan teknis ing pirang-pirang komponen lan komponen ing Beijing katon katon katon ringkih. Personel pelayanan kasebut nggawe tim sing durung nate muncul ing pelatihan pasukan saka wiwitan nganti pungkasan. "Saka Mei nganti Beijing menyang perarakan militér kanthi resmi diwiwiti, kita wis melu tim kasebut lan duwe tanggung jawab sing jelas. Ana pundi tim, endi kita." Guo Xifeng, insinyur ing Shaanxi Farsett, ngandhani wartawan. Guo Xifeng minangka anggota tim layanan militer sing netepi ambal warsa 70 taun saka kamenangan Bangsa Tiongkok Ngatasi Agresi Jepang lan Perang Anti-Fasisi Donya.
Saka panampa prajurit militer, ora mung FAW, Dongfeng, Beiqi, Zhongqi, Shaanxi Auto, Beiben lan perusahaan kendaraan liyane, nanging uga kalebu Fast, Xichai, Weichai, Wanliyang lan perusahaan liyane, kabeh penting banget kanggo parade militer peralatan ndhukung karya. Sanajan kita ora bisa dhaptar jeneng-jeneng bagean kasebut lan perusahaan, upaya lan upaya kanggo armelet negara kudu dieling-eling. Ing proses persiapan parade militer iki, akeh bagean lan perusahaan komponen khusus nyengkuyung tim dhukungan teknis saka njero perusahaan kanggo mesthekake yen kabeh saka produksi produk lan pemasangan menyang layanan militer situs ora apik.
Ing parade militer skala umum ing China, saliyane senjata lan peralatan, kendaraan transportasi uga bakal duwe peran sing penting banget, apa piranti parade utawa kendharaan dhukungan logistik minangka fokus ing industri. Kepiye carane mesthekake yen mobil-mobil kasebut lan bagean kasebut ora gagal sajrone parade militer kabeh wis dadi tugas penting kanggo perusahaan kasebut. Nggoleki maneh sejarah, kita bisa nemokake manawa syarat sing bisa dipercaya lan syarat keamanan produk militer terus ningkat, lan kita uga ningkatake tingkat teknis domestik kendharaan sipil.
 
â– Kasedhiya ora dipercaya dadi setengah titik
â € œReliabilityâ € ™ wis meh dadi standar kanggo peralatan militer. Ing medan perang, ora ana ruang kanggo kesalahan. Guo Xifeng ujar manawa keandalan ora mung dibayangke ing desain lan produksi produk, nanging uga jaminan layanan sawise-sales. Miturut merek OEM, sawetara insinyur sing dipasang ing Beijing dadi tanggung jawab kanggo arah produk sing beda. Dheweke kudu menehi layanan teknis lan layanan tindakake kanggo tim referensi, lan njaga komunikasi lancar karo pusat layanan lan markas Beijing. Wiwit Beijing diluncurake ing Beijing ing Mei, saben insinyur wis ngetrapake puluhan mesin sing tanggung jawab dhewe. Bisa dikandhakake yen dheweke langsung dikirim menyang tentara lan ditelpon.
Minangka anggota tim dhukungan logistik kanggo parade militer, Xichai, Weichai, Fast, lan perangan mobil utama liyane uga miwiti kerja awal. Dilaporake ing wiwitan taun iki, Cepet wiwit kerja cadangan barang-barang sing nganggo khusus kanggo produk militer, lan aktif dilatih karo macem-macem produsen. Sasampunipun rawuh ing Konferensi Dhukungan Proyek Proyék ing awal Maret, Cepet nyiyapake â € œFasht Military Vehicle Rapid Team Teamâ €. Departemen Manajemen Kualitas Fasta dadi tanggung jawab kanggo aksesoris khusus kanggo parade militer, saka audit eksternal nganti kumpul rampung. Seri pangayoman iki nggawe manawa kendharaan kendharaan bisa stabil lan bisa dipercaya.