News Company

Analisis Teknologi Phase Teknologi BorgWarner

2019-09-20

Diagram kunci posisi penengah
Wiwit fase awal sistem katup variabel konvensional minangka salah sawijining mburi sudhut phaser, mesin suhu kurang engine lan suhu kalibrasi diwatesi kanthi sudut penyesuaian sing dirancang nalika ngrancang sistem wektu variabel. Contone, ing siklus Atkinson lan mesin siklus Miller, sudut hysteresis saka phaser intake kudu ditambah maneh nalika aliran mundur asupan. Yen kunci isih ana ing mburi, sistem kasebut ora bisa nimbang wiwitan panas lan kadhemen. Sudut tutup katup sing diuripake.
Posisi posisi kunci kunci perantara BorgWarner bakal dipasang ing posisi penengah, sing ngidini sudut pandhuan luwih gedhe lan kontrol aliran udara sing luwih apik, nyebabake ekonomi lan efisiensi bahan bakar sing apik. Ing meh kabeh kahanan operasi mesin sing bisa, sirkuit hidraulik sing dipatenake kanthi otomatis mindhah sistem kasebut menyang posisi penengah kanggo proses reset sing dipercaya. Kaluwihan teknologi ngunci posisi penengah diringkesake kaya ing ngisor iki:
- Kunci penengah kanggo siklus Atkinson mesin lan siklus Miller, lan bisa dikunci ing posisi apa wae sing dibutuhake dening pelanggan
- Pemanggil bisa kanthi aktif bali menyang posisi sing dikunci nalika mesin biasane ora ditutup
- Cilik utawa ora ana owah-owahan ing kepala silinder mesin lan blok silinder
Phaser elektronik
 
Ukuran phaser elektronik
OPA, TA, lan CTA kabeh phaser hidrolik. Ndhuwur iki, BorgWarner duwe teknologi phaser elektronik kanggo model kanthi dhuwur, sing regane larang nanging luwih pinunjul. Miturut insinyur BorgWarner, desain modular ngidini phaser dileksanakake kanthi sudut sing luwih gedhe tinimbang phaser hidraulik. Phaser elektronik ditindakake kanthi kacepetan sing ora kena pengaruh tekanan minyak lan ningkatake tanggapan mesin kanthi kecepatan mesin sing murah. Kapindho, nggunakake phaser sing padha ing platform mesin sing beda, universal, nduweni sudut penyesuaian sing luwih gedhe, lan ngidini aplikasi strategi kalibrasi mesin anyar.
Phaser elektronik didorong dening rantai. Roda njaba duwe mekanisme gear planet. Pusat minangka mekanisme srengenge sing nyambung karo motor. Operator pesawat tengah disambungake menyang camshaft. Rantai lan rodha srengenge minangka input ing rong arah, lan operator planit lagi output. Gandheng srengenge duwe rong gandheng cincin njaba. Gear pesawat ngasilake prabédan kacepetan nalika meshing karo gear ring njaba kanggo nggayuh penyesuaian fase. Yen gear srengenge dadi cepet, phase dadi. Yen pindah srengenge muter, fase maju.
 
Diagram diagram phaser elektronik
Gambar ing ngisor iki nuduhake perbandingan kinerja ing antarane phaser elektronik BorgWarner lan produk saingan ing mesin Mazda SkyActive. Kecepatan pelaksanaan fase produk (abang) BorgWarner luwih dhuwur tinimbang produk saingan (biru), mung ing kahanan kacepetan sing dhuwur (udakara 5800) -6000 rpm), kacepetan mlaku ing arah lag bakal rada alon tinimbang produk saingan.
 
Perbandingan kinerja antara phaser elektronik BorgWarner lan produk saingan ing mesin Mazda SkyActive
Engineers nyatakake yen efisiensi mekanisme gear phaser wis luwih apik, lan produk bakal luwih apik tinimbang garis abang ing angka kasebut. Mesthine ing rong taun sabanjure, perusahaan mobil China bakal nganakake pangembangan lan eksplorasi teknologi iki.
Teknologi katup pemboleh ubah variabel AirFinityVVA
 
Teknologi AirFinity ngilangi camshaft intake saka mesin kasebut
â € œNalika peraturan energi dadi luwih ketat, bisa uga teknologi iki bakal dadi tren sawise 5-6 taun, â € insinyur. AirFinityVVA nggambarake negara seni ing teknologi akta klep variabel maju. Dikenal nggunakake teknologi katup lan teknologi manufaktur sistem BorgWarner Morse, nggunakake bolongan modular sing ngilangi kabutuhan camshaft intake lan nyedhiyakake kurva angkat kanthi variabel kanthi lengkap kanggo ndhukung macem-macem strategi kontrol. Cocog kanggo kabeh mesin piston. Kajaba iku, ora mung produk, nanging seri. Panaliten lan pangembangan generasi mengko bakal fokus ing desain katup variabel terus fleksibel sing luwih fleksibel, sing bakal nggawe mesin gratis tanpa camshaf intake lan ekzos. Mula, AirFINITI bisa nggayuh tata letak mesin injeksi langsung sing paling kompak.