News Company

2016 Spring Festival diwiwiti

2019-09-20
Para pelanggan sing anyar lan lawas:
Sugeng Taun Anyar! Perusahaan kita miwiti operasi normal tanggal 15 Februari 2016 (dina kaping wolu ing wulan kapisan), lan kabeh tumindak kaya biasane. Ing taun 2016, kanthi harapan, kesempatan lan tantangan, Jinjiali Electromekanical bakal nggawa sampeyan layanan sing luwih apik. !
Thanks kanggo pelanggan sing anyar lan lawas amarga dhukungan lan dhiri!
Aku pengin: Ing taun anyar, bisnis saya gedhe lan apik!