News Company

Perusahaan resmi ngluncurake sistem manajemen sistem produksi PnD

2019-09-20
Kanggo nggawe manajemen luwih gampang, perusahaan resmi promosi sistem PnD.
Kanggo sistem traceabilitas lan eksekusi produksi kanggo mbantu perusahaan proses produksi, efisien, akurat lan dipercaya lan manajemen kualitas, digabungake karo teknologi identifikasi otomatis kode bar paling anyar, ide manajemen nomer serial, peralatan kode bar (printer barcode, pamaca kode bar, pamaca kode bar , akuisisi data Kanthi efektif ngempalaken data informasi obyek manajemen sing relevan ing operasi produksi lan logistik, nlacak kabeh proses obyek manajemen sing mili ing siklus urip, supaya perusahaan entuk nelusuri lan ngawasi bahan ing pertambangan, penjualan lan produksi, Retrospektif kualitas produk , nelusuri penjualan, manajemen otomatisasi gudang, manajemen situs produksi lan manajemen kualitas, lan sistem manajemen informasi bengkel anyar.
Kanggo ngaktifake perusahaan duwe proses produksi sing luwih lengkap lan kompetitif, kemampuan manajemen kualitas produk sing lengkap, nambah kepuasan pelanggan, lan entuk informasi konten nyata-wektu. Lan mbantu perusahaan nyuda biaya produksi lan nambah bathi, supaya perusahaan duwe keuntungan sing luwih kompetitif ing proses produksi kabeh. Ing wektu sing padha, antarmuka PND fleksibel sing diwenehake dening sistem bisa mbantu perusahaan supaya cepet nggabungake platform informasi.
Perencanaan lan jadwal produksi lengkap, query tugas produksi, pemantauan proses produksi, pengumpulan data cerdas, pengawasan lan kontrol kualitas, pengawasan bahan, kontrol konsumsi bahan mentah lan bantu, penilaian lan manajemen bengkel, analisis statistik, sumber daya manungsa lan manajemen peralatan, lsp. Perusahaan nambah operasi kothak ireng manajemen situs produksi. Ngontrol kabeh bahan kalebu peralatan, peralatan, personel, instruksi proses lan fasilitas