Gear Wheel CNC Machining
  • Air ProGear Wheel CNC Machining

Gear Wheel CNC Machining

Ing ngisor iki yaiku babagan Gear Wheel CNC Machining sing gegandhengan, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti Gear Wheel CNC Machining

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Gear Wheel CNC Machining Material: SUS316L

Perawatan lumahing Gear Wheel CNC Machining: passivation


Gear Wheel CNC Machining cathetan:
1. Jarum konvex lan rodha digawe saka siji bagean, ora dipasang bebarengan.
2.Prisis lan posisi jarum yaiku 0,02mm.
3. Tandha alat kanthi inspeksi saka 1000xmagnifier sawise pasir blastiong220 #
Panas Tags: Gear Wheel CNC Machining, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, on sales, CE, fashion, newest, quality, advanced, awet, easy-maintainable, latest design, 2019 taun warrant, classy, ​​mewah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.