Bagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC
  • Air ProBagean Aluminium CNC

Bagean Aluminium CNC

Ing ngisor iki babagan gegayutan CNC Part Aluminium, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti CNC Aluminium Part.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

We are 20+ taun 'ahli Professional CNC Aluminium Part ahli


Pemesinan CNC Profesional, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu 5, CNC ngowahi lan panggilingan, akurasi akurasi, panggilingan, grinding (panggangan internal lan eksternal), pemotongan kabel, pangolahan kabel alon

Kisaran Processing: 2500x1500x1000 lan 1200x500

Ketepatan Machining: 0.0005


Fitur Bagean Aluminium CNC


1. Bagéan stainless steel tliti tliti kanthi tliti miturut gambar, kemasan lan panjaluk pelanggan
2. Toleransi: Bisa disimpen ing +/- 0.005mm
3. Inspektur CMM sing paling maju kanggo njamin kualitase
4. Insinyur teknologi sing duwe pengalaman lan tenaga kerja sing apik
5. Pangiriman sing cepet lan pas wektune. Cepet & layanan profesional
6. Wenehi saran profesional kanggo para pelanggan, nalika proses desain pelanggan kanggo ngirit biaya. Rega barang kargo asring 30-50% luwih murah tinimbang pelanggan
7. Pelanggan bisa nggunakake platform pembayaran PAYPAL lan online liyane kanggo mbayar biaya sampel sing sithik kanggo nyepetake wektu produksi sampel
8. Jaminan kualitas sesuai karo ISO9001: 2015 lan ISO13485: 2016


Bahan sing kasedhiya kanggo Bagian Aluminium CNC


Materi

Baja stainless

SS201 SS303 SS304 SS316 17-4pH SUS440C

Baja

Q235 20 # -45 # lsp

Kuningan

C36000 (C26800) C37700 (HPb59) C38500 (HP6 58) C27200 (CuzN37) lsp

Wesi

1213 12L14 1215 lsp

Perunggu

C51000 C52100 C5400etc

Aluminium

Al6061 Al6063 Al7075 AL5052 lsp

Aluan

A2 D2 SKD11 DF2 XW / 5 ASP-23


Sarat lan Kondisi


Pangolahan Kita

Pemesinan CNC, panggilingan CNC lan ngowahi, ngebur, mecah, stamping, nutul,

Rampung ngrampungake

Lapisan Hard Anodize Hard Chrome Anodize Hard, Nincide Plasma Zink Plum

Kesabaran

0.005

Sistem QC

Pemeriksa 100% sadurunge pengiriman

Formulir nggambar

CAD / PDF / DWG / IGS / STEP / Dadi

Paket

Paket standar / Kothak karton utawa Palet / Minangka spesifikasi khusus

Syarat-syarat pembayaran

1) Western Union kanggo conto biaya utawa tatanan sing sithik
2) 100% T / T luwih dhisik nalika jumlah kurang saka 1000USD
3) deposit 50%, imbangan 50% kanthi T / T sadurunge kirim nalika jumlah pesenan saka 3000USD nganti 5000USD.
4) deposit 30%, imbangan 70% kanthi T / T sadurunge kirim nalika jumlah pesenan luwih saka 5000USD.
5) Istilah pembayaran L / C kanggo jumlah gedhe ditrima.

Tembung perdagangan

EXW, FOB, CIF, Minangka panjaluk pelanggan

Katentuan Panggilan

1) 0-100kg: prioritas kargo ekspres & udara
2)> 100kg: prioritas kargo segara
3) Minangka saben spesifikasi spesifikasi

Cathetan



Kabeh bagean mesin CNC digawe khusus miturut gambar utawa conto pelanggan, ora ana saham. Yen sampeyan duwe bagean mesin CNC sing kudu ditindakake, luwih dhisik ngirim gambar / conto jinis kanggo kita nalika email.

 

 

Panas Tags: Bagean Aluminium CNC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, dodolan, CE, fashion, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang digayuh, desain paling anyar, garansi taun 2019, gaya, mewah, apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.