Babagan awake dhewe

KGL Mesin & Elektronik Co, Ltd (KGL) didegake ing taun 2013, perusahaan swasta bebas sing nggabungake R&D, produksi, dodolan, lan layanan. KGL fokus ing bagian mesin machining tliti CNC, utamane ditrapake ing bidang robotik, komunikasi, medis, automasi, lan komponen komplek sing dirancang khusus lan peralatan sing dirancang khusus. Kompetitif inti yaiku kemampuan tanggapan kanthi cepet, sistem jaminan kualitas lan kemampuan kontrol biaya. Kita nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo para pelanggan liwat dhukungan teknis sing luwih dhuwur

produk kualitas lan proses bisnis nanggepi kanthi cepet. Dadi pelanggan bakal luwih fokus marang bisnis dhewe lan saengga bisa nambah nilai pelanggan.


KGL Mesin & Elektronika Co, Ltd saiki duwe pusat mesin mesin vertikal kanthi tliti 3 sing dhuwur, pusat mesin sumbu 4, pusat mesin sumbu 5 diimpor saka Taiwan, mesin gilingan tliti, tliti potong, pemisahan EDM lan CNC udakara 50 unit. Jinis machining maksimal yaiku 2100 * 1600 * 800mm, lan akurasi mesin bisa digayuh nganti 0,005mm. Piranti inspeksi duwe CMM, proyektor profil, dial micro digital, ukuran dhuwur, ID & mikrometer OD, lan liya-liyane. Manajemen profesional lan berpengalaman, insinyur, inspektur lan staf produksi kira-kira 80. Bahan pangolahan utama kalebu wesi tuang, bahan extruded, baja, aloi aluminium, tembaga, stainless steel lan macem-macem plastik rekayasa.


Perusahaan kita ngarahake "layanan profesional lan kaunggulan". Kita wis lulus ISO9001: 2015 lan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO13485: 2016. Perusahaan wis mesthi orientasi karo panjaluk pelanggan lan ngormati bakat, terus nambah kekuwatane, nambah level lan kualitas layanan. Kanthi akeh pelanggan Eropa lan Amerika, Asia lan domestik, kita wis mantep hubungan jangka panjang sing apik karo kemajuan umum. Tulus ikhlas gabung karo sampeyan kanggo nggawe masa depan.