Aksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik
  • Air ProAksesoris Optik

Aksesoris Optik

Ing ngisor iki minangka gegayutan Optik Aksesoris, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti babagan Aksesoris Optik

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Materi: 6061
Pangobatan lumahing: cetha lan ireng (warna matt)
Aksesoris Optik Aksesoris Optik Machining notes:
1.Sampurna rampung saka bolongan ing jero: 04mm
2.Precision: 0,008mm
3.Pilih: tanpa ana sapa utawa goresan
4.Wreout burrs diperiksa dening 1000xmagnifier
Tliti tliti Leans dhuwur kanthi 8 lensa kaca
Aksesoris Optik Aksesoris Optik Precision:inside and outside diam.0.01mm,concentricity:0.005mm
Pangobatan lumahing: ireng matt, tahan UV, wektu tes kanthi 48 jam

Panas Tags: Aksesoris Optik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, ing dodolan , CE, mode, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang dipesthekake, desain paling anyar, garansi taun-taun 2019, classy, ​​mewah

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.