Bagean CNC machining
  • Air ProBagean CNC machining
  • Air ProBagean CNC machining
  • Air ProBagean CNC machining
  • Air ProBagean CNC machining

Bagean CNC machining

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean pemesinan CNC, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti bagean mesin CNC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bahan: serat kaca G-10
Spesifikasi: 100X100X100mm
Karakter Ngolah: Bahan iki angel nanging retak gampang sajrone diproses. Alat pangolahan iki asring digunakake, lan presisi ora gampang dikelola nalika nggunakake materi iki.
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel.
Pangobatan lumahing: reresik ultrasonik.
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Bagean CNC machiningAplikasi: peralatan welding kanggo industri tenaga nuklir.

Bahan: Aloi aluminium G-10
Spesifikasi: 300X300X200
Proses: panggilingan CNC 5-sumbu
Proses Karat:Bagean CNC machiningnduweni syarat tliti sing dhuwur, syarat sing dhuwur kanggo saben gelar posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses kanthi bahan lembaran, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + oksidasi kromate
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat mesin 5 sumbu
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Bagean CNC machiningAplikasi: sendi robot

Bahan: ULTEM1000 (PEI diimpor)
Spesifikasi: 150X100X50.8
Proses: Penggilingan CNC
Proses Karat:Bagean CNC machiningnduweni syarat tliti sing dhuwur, syarat sing dhuwur kanggo saben gelar posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses kanthi bahan lembaran, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan:
Bagean CNC machiningAplikasi: penerbangan

Bahan: Ireng Asam Ireng (POM Ireng Khusus)
Spesifikasi: 200X100X50.8
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel
Proses Karat:Bagean CNC machiningduwe syarat tliti sing dhuwur, syarat posisi dhuwur lan penampilan, lan diproses saka bahan lembar, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal. Tekstur materi alus, katon gampang dicithak, lan proses kontrol lan proses kudu lancar.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional, thread gauge, leak tester
Bagean CNC machiningAplikasi: Medis

Bahan: wesi aluminium 7075-T6
Spesifikasi: 400X200X100
Proses: Penggilingan CNC
Proses Karat:Bagean CNC machiningnduwe akeh rai sing ora umum, spesifikasi gedhe, tembok tipis, ubah bentuk gampang, kontrol presisi oksidasi dhuwur lan syarat presisi sing dhuwur, toleransi posisi dhuwur, diolah nganggo bahan lembar, lan gampang stres internal, nyebabake posisi sing ora normal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + hard oxidation
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean CNC machiningAplikasi: Medis equipment related vehicle

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 400X300X100
Proses: Penggilingan CNC + assembly
Proses Karat:Bagean CNC machiningnduwe akeh rai sing ora biasa, spesifikasi gedhe, tembok tipis, ubah bentuk gampang, syarat dhuwur kanggo akurasi kombinasi produk, syarat dhuwur ing coaxiality lan posisi. Kinerja pamrosesan materi kurang
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean CNC machiningAplikasi: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 800X100X100
Proses: Penggilingan CNC + PVD coating + assembly
Proses Karat:The weight of the product is strictly controlled, the product specifications are large, easy to deform, the product combination precision is high, and the coaxiality and position requirements are high. Material processing performance is poor
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center + Assembly
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean CNC machiningAplikasi: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Materi: A2 (SKD11)
Spesifikasi: 800X800X25.4
Proses: Penggilingan CNC _ perawatan panas + gilingan presisi + panggilingan + CNC
Proses Karat:Bagean CNC machiningnduweni spesifikasi sing akeh lan gampang dicalonake. Kekerasan sawise perawatan panas nganti HRC58-60, flatness lan syarat posisi yaiku 0,02, gelar posisi 0,01, lan ukuran bolongan 0,01.
Pangobatan lumahing: Plating krom keras
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 24 jam
Proses: Machining Center + Large Water Mill
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Aplikasi: peralatan produksi motor energi anyar

Panas Tags: Bagian machining CNC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, dodolan, CE, fashion, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang digayuh, desain paling anyar, garansi taun 2019, gaya, mewah, apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.