Bagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC
  • Air ProBagéan CNC

Bagéan CNC

Ing ngisor iki yaiku babagan CNC Parts sing gegandhengan, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti babagan CNC Parts

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bahan: serat kaca G-10
Spesifikasi: 100X100X100mm
Karakter Ngolah: Bahan iki angel nanging retak gampang sajrone diproses. Alat pangolahan iki asring digunakake, lan presisi ora gampang dikelola nalika nggunakake materi iki.
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel.
Pangobatan lumahing: reresik ultrasonik.
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Aplikasi CNC Parts: peralatan welding kanggo industri tenaga nuklir.

Bahan: Aloi aluminium G-10
Spesifikasi: 300X300X200
Proses: panggilingan CNC 5-sumbu
Karakter Pangolahan: Bagéan CNC duwe tliti sing tliti, syarat-syarat sing dhuwur kanggo saben jabatan posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses dening lembaran lembar, sing gampang dikepengini stres internal lan nyebabake posisi abnormal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + oksidasi kromate
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat mesin 5 sumbu
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Aplikasi CNC Parts: joint Robot

Bahan: ULTEM1000 (PEI diimpor)
Spesifikasi: 150X100X50.8
Proses: Penggilingan CNC
Karakter Pangolahan: Bagéan CNC duwe tliti sing tliti, syarat-syarat sing dhuwur kanggo saben jabatan posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses dening lembaran lembar, sing gampang dikepengini stres internal lan nyebabake posisi abnormal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan:
Aplikasi CNC Parts: penerbangan

Bahan: Ireng Asam Ireng (POM Ireng Khusus)
Spesifikasi: 200X100X50.8
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel
Karakter Pangolahan: Keperluan tliti CNC Partshas, ​​syarat posisi dhuwur lan tampilan, lan diproses saka bahan lembar, sing gampang dikepengini stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal. Tekstur materi alus, katon gampang dicithak, lan proses kontrol lan proses kudu lancar.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional, thread gauge, leak tester
Aplikasi CNC Parts: Medis

Bahan: wesi aluminium 7075-T6
Spesifikasi: 400X200X100
Proses: Penggilingan CNC
Karakter Pangolahan: Bagéan CNC duwe akeh rai sing ora biasa, spesifikasi gedhe, tembok tipis, deformasi gampang, kontrol presisi oksidasi dhuwur lan syarat tliti sing dhuwur, toleransi posisi posisi dhuwur, diproses dening materi sheet, lan gampang kena stres internal, nyebabake posisi abnormal .
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + hard oxidation
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Aplikasi CNC Parts: Medis equipment related vehicle

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 400X300X100
Proses: Penggilingan CNC + assembly
Karakter Pangolahan: Bagéan CNC duwe akeh rai sing ora biasa, spesifikasi gedhe, tembok tipis, ubah bentuk gampang, syarat dhuwur kanggo akurasi kombinasi produk, syarat-syarat sing dhuwur babagan coaxiality lan posisi. Kinerja pamrosesan materi kurang
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Aplikasi CNC Parts: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 800X100X100
Proses: Penggilingan CNC + PVD coating + assembly
Karakter Pangolahan: Bobot prodhuk dikontrol kanthi ketat, spesifikasi produke akeh, gampang diowahi, tliti kombinasi produk dhuwur, lan coaxiality lan syarat posisi dhuwur. Kinerja pamrosesan materi kurang
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center + Assembly
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Aplikasi CNC Parts: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Materi: A2 (SKD11)
Spesifikasi: 800X800X25.4
Proses: Penggilingan CNC _ perawatan panas + gilingan presisi + panggilingan + CNC
Karakter Pangolahan: Produk nduweni spesifikasi sing akeh lan gampang dibentuk. Kekerasan sawise perawatan panas nganti HRC58-60, flatness lan syarat posisi yaiku 0,02, gelar posisi 0,01, lan ukuran bolongan 0,01.
Pangobatan lumahing: Plating krom keras
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 24 jam
Proses: Machining Center + Large Water Mill
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Aplikasi: peralatan produksi motor energi anyar

Panas Tags: Bagéan CNC, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, ing dodolan , CE, mode, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang dipesthekake, desain paling anyar, garansi taun-taun 2019, classy, ​​mewah

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.