Bagean Machining CNC
  • Air ProBagean Machining CNC
  • Air ProBagean Machining CNC
  • Air ProBagean Machining CNC

Bagean Machining CNC

Ing ngisor iki yaiku babagan bagean Machining CNC, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti bagean Machining CNC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bahan: serat kaca G-10
Spesifikasi: 100X100X100mm
Karakter Ngolah: Bahan iki angel nanging retak gampang sajrone diproses. Alat pangolahan iki asring digunakake, lan presisi ora gampang dikelola nalika nggunakake materi iki.
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel.
Pangobatan lumahing: reresik ultrasonik.
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Bagean Machining CNCAplikasi: peralatan welding kanggo industri tenaga nuklir.

Bahan: Aloi aluminium G-10
Spesifikasi: 300X300X200
Proses: panggilingan CNC 5-sumbu
Proses Karat:Bagean Machining CNCnduweni syarat tliti sing dhuwur, syarat sing dhuwur kanggo saben gelar posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses kanthi bahan lembaran, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + oksidasi kromate
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Peralatan: Pusat mesin 5 sumbu
Peralatan pengawasan: Peralatan dimensi telung CMM. Utas bolong.
Bagean Machining CNCAplikasi: sendi robot

Bahan: ULTEM1000 (PEI diimpor)
Spesifikasi: 150X100X50.8
Proses: Penggilingan CNC
Proses Karat:Bagean Machining CNCnduweni syarat tliti sing dhuwur, syarat sing dhuwur kanggo saben gelar posisi lan gelar inti sing padha, lan diproses kanthi bahan lembaran, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan:
Aplikasi: penerbangan

Bahan: Ireng Asam Ireng (POM Ireng Khusus)
Spesifikasi: 200X100X50.8
Proses: CNC panggilingan + lengen nganggo kabel
Karakter Pangolahan: Produk nduweni syarat tliti, syarat dhuwur lan penampilan sing dhuwur, lan diproses saka bahan lembar, sing gampang stres internal lan nyebabake posisi sing ora normal. Tekstur materi alus, katon gampang dicithak, lan proses kontrol lan proses kudu lancar.
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Penggilingan CNC
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional, thread gauge, leak tester
Bagean Machining CNCAplikasi: Medis

Bahan: wesi aluminium 7075-T6
Spesifikasi: 400X200X100
Proses: Penggilingan CNC
Karakter Pangolahan: Produk duwe akeh rai sing ora umum, spesifikasi gedhe, tembok tipis, ubah bentuk gampang, kontrol presisi oksidasi dhuwur lan syarat tliti sing dhuwur, toleransi posisi posisi dhuwur, diproses dening materi sheet, lan gampang stres internal, nyebabake posisi ora normal. .
Pangobatan lumahing: Pembersihan ultrasonik + hard oxidation
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean Machining CNCAplikasi: Medis equipment related vehicle

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 400X300X100
Proses: Penggilingan CNC + assembly
Karakter Pangolahan: Produk duwe akeh rai sing ora biasa, spesifikasi gedhe, tembok tipis, ubah bentuk gampang, syarat dhuwur kanggo akurasi kombinasi produk, syarat dhuwur ing coaxiality lan posisi. Kinerja pamrosesan materi kurang
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean Machining CNCAplikasi: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Bahan: TC4 (wesi titanium)
Spesifikasi: 800X100X100
Proses: Penggilingan CNC + PVD coating + assembly
Karakter Pangolahan: Bobot prodhuk dikontrol kanthi ketat, spesifikasi produke akeh, gampang diowahi, tliti kombinasi produk dhuwur, lan coaxiality lan syarat posisi dhuwur. Kinerja pamrosesan materi kurang
Pangobatan lumahing: Polishing + pembersihan ultrasonik
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 12 jam
Proses: Machining Center + Assembly
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean Machining CNCAplikasi: Medis equipment + skull minimally invasive surgical instruments

Materi: A2 (SKD11)
Spesifikasi: 800X800X25.4
Proses: Penggilingan CNC _ perawatan panas + gilingan presisi + panggilingan + CNC
Proses Karat:Bagean Machining CNCnduweni spesifikasi sing akeh lan gampang dicalonake. Kekerasan sawise perawatan panas nganti HRC58-60, flatness lan syarat posisi yaiku 0,02, gelar posisi 0,01, lan ukuran bolongan 0,01.
Pangobatan lumahing: Plating krom keras
Sabar: +/- 0,01
Siklus produksi: 24 jam
Proses: Machining Center + Large Water Mill
Peralatan pengawasan: CMM three-dimensional,thread gauge
Bagean Machining CNCAplikasi: peralatan produksi motor energi anyar

Panas Tags: Bagean Machining CNC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Disesuaikan, ing saham, merek, produksi massal, presisi dhuwur, murah, diskon, rega murah, tuku diskon, rega, dhaptar rega, kutipan, rega paling apik, dodolan, CE, fashion, paling anyar, kualitas, maju, awet, gampang digayuh, desain paling anyar, garansi taun 2019, gaya, mewah, apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.