Bagean Machining CNC

Bagean CNC Machining gampang lan gampang diproses, lan bisa ngolah bentuk kompleks tanpa mbutuhake alat akeh banget.

Bagean CNC Machining cocog kanggo pangolahan bagean pesawat, amarga proses part cnc bisa njamin kualitas pangolahan stabil, akurasi pangolahan sing dhuwur lan akurasi tinggi.

Bagean CNC Machining nyuda persiapan produksi, penyesuaian mesin, lan proses inspeksi proses, dadi luwih produktif.
View as  
 
  • Pusat Kemasan Akhir materi iki angel nanging retak gampang sajrone diproses. Alat pangolahan iki cukup asring digunakake, lan presisi ora gampang dikendhaleni nalika nggunakake materi iki. Ing ngisor iki ana hubungane karo Pusat Pembungkusan Akhir, aku pengin mbantu luwih ngerti Pusat Pembungkusan Akhir.

  • Bagian Profesional POM, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, akurasi presisi, panggilingan, grinding (panggangan internal lan eksternal), pemotong kawat, pangembangan kawat alon. sampeyan luwih ngerti POM Part.

  • PartI Profesional PEI, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, presisi ngowahi, panggilingan, panggangan (internal lan eksternal bunder), nglereni kawat, proses kabel alon. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti PEI Part.

  • Bagéan stainless steel tliti tliti kanthi tliti miturut gambar, kemasan lan panjaluk kualitas kanggo pelanggan. Ing ngisor iki ana hubungane karo Stainless Steel Part, aku pengin mbantu luwih ngerti Stainless Steel Part.

  • Ing ngisor iki babagan Partai Kuningan sing gegandhengan, Muga mbantu sampeyan luwih ngerti Parte Kuningan.

  • Bagean Tembaga Profesional, 3 sumbu, 4 sumbu lan 5 mesin sumbu, CNC ngowahi lan panggilingan, akurasi presisi, panggilingan, panggilingan (internal lan eksternal bunder), nglereni kawat, pangembangan kabel alon. kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti Copper Part.

 12345...8 
KGL Mesin lan Elektronik minangka salah sawijining produsen lan kata kunci China sing misuwur kanthi salah sawijining merek sing misuwur, amarga perusahaan profesional pabrik kita bisa ngasilake rega kata kunci dhuwur kanthi tliti kanthi dhuwur. Sugeng rawuh kanggo tuku diskon lan produk berkualitas saka us.Welcome menyang grosir lan tuku produk saka perusahaan kita .. Produk kita duwe ciri Fashion, Newest, Durable, etc. Kita duwe akeh stok! KGL minangka Merek terkenal ing China. Kita janji bakal menehi rega paling apik kanggo produk.Our produk 2019 taun, gaya gaya, apik