• abou us
  • CNC Machining
  • CNC Machining
  • Kekuwatan Pabrik

    Diadegake ing taun 2013, fokus ing mesin mesin tliti CNC saka bagean mekanik

  • Jaminan Kualitas

    Wis lulus iso9001: 2015 lan sertifikasi sistem manajemen kualitas iso13485: 2016

  • Rega Saingan

    Sincerely ngarepake bisa nggarap sampeyan supaya bisa luwih apik!

  • abou us
KGL Mesin & Elektronik CO., Winates ditetepake ing taun 2013 lan dadi perusahaan swasta kanthi riset lan pangembangan, produksi, dodolan lan layanan. Perusahaan kasebut khusus ing mesin pemesinan tliti CNC, utamane digunakake ing robotik, komunikasi, medis, automasi, lan proses kompleks tliti khusus sing digawe saka adat. Daya saing inti adhedhasar kemampuan tanggapan kanthi cepet, sistem jaminan kualitas lan level kontrol biaya. Kita nyedhiyakake layanan sing ditambahake menyang para pelanggan kanthi nyedhaki layanan teknis pelanggan, proses kualitas lan kemampuan ngolah bisnis, supaya para pelanggan bisa fokus ing bisnis utama lan nambah nilai pelanggan.